top of page
Избранные записи
Новые записи

РЕКОРД «НАЙМАСОВІШЕ ПРИГОТУВАННЯ ДЕСЕРТУ «ТРАЙФЛ БКК» ОНЛАЙН» ВСТАНОВЛЕНО!

Саме до Дня столиці бренд «Київський БКК» підготували для жителів всієї країни справжній подарунок – майстер-клас з виготовлення десерту «Трайфл БКК» від відомого телеведучого, шеф-кухаря та ресторатора — Ектора Хіменес-Браво!

Ектор Хіменес-Браво наживо в форматі відеоконференції разом з глядачами приготував десерт, де основним інгредієнтом були тістечка “Київські БКК”.

Пан Ектор зазначив: «Для приготування десерту обов’язково мають бути такі складові, як: любов, баланс, ніжність, важлива атмосфера, має бути красива презентація та обов’язково потрібно спробувати самому (одне тістечко подрібнити в десерт, одне - спробувати собі)! Фінальним акордом у цьому яскравому, ніжному й ароматному десерті має бути полуниця. Її потрібно подрібнити по горизонталі, це зараз дуже трендово. Все! Десерт готовий!».

«Всього 341 особа разом з шефом одночасно готували «Тайфл БКК»! Були учасники з Польщі, Америки, Італії, Казахстану, інших країн та найбільше з України! Для нас це вже 4-тий рекорд за рік! Та другий онлайн! Ми щасливі дарувати своїм поціновувачам нові позитивні емоції! Попереду нові смачні рекорди! – зазначив директор «Київського БКК» Віктор Поліщук.

Ведучою заходу була Юлія Ярмоленко — генератор ідей "Київського БКК".

Засвідчував рекорд відомий мандрівник і експерт Національного Реєстру Рекордів України — Віталій Зорін! Саме він і підтвердив встановлення рекорду «Наймасовіше приготування десерту «Трайфл БКК» онлайн»!

Відповідні сертифікати рекордсменів отримали Ектор Хіменес-Браво і Віктор Поліщук.

Компанія «БКК» влаштувала неймовірне сімейне свято! Люди дивилися майстер-клас і готували цілими родинами.

Після закінчення онлайн-включення, сотні поціновувачів завантажували свої світлини у соціальні мережі та позначали їх авторським хештегом #рекордтрайфлбкк.

Ми дякуємо усім, хто розділив цю радість з нами!

Мы в соцсетях
  • Иконка Facebook с длинной тенью
bottom of page