top of page
Избранные записи
Новые записи

З 24 по 30 грудня запрошуємо в Будинок кіно на новорічну дитячу казку «12 місяців».

Оркестр «Віртуози Києва», актори та театр пісочної анімації «Золотий Лев»

Музична казка від творців проекту «Класика для дітей».

Під магічні мелодії оркестру «Віртуози Києва», ми вирушимо в чарівний світ новорічної казки, створений театром пісочної анімації «Золотий лев», разом з другом всіх дітей, актор театру ім. І.Франка - Олександром Печерицею та іншими акторами.

Ми зануримося у історію, написану Самуїлом Маршаком про справжню дружбу, відвагу, дива та довіру. Про те, чому добро завжди перемагає зло, і чому, якщо бути хорошою людиною, проліски зацвітуть і у грудні. Тому, Дванадцять місяців запрошують вас до свого багаття, зустріти разом цей незабутній новий рік.

Новорічна казка «12 місяців»

Наближення нового року - безумовно найочікуваніший і хвилюючий момент зимових свят.

За вікном пролітають сніжинки, вулицями, в пошуках подарунків, бігають заклопотані дорослі, а в кімнаті пахне вже прикрашеною іграшками та гірляндами ялинкою.

Усе навколо поступово перетворюється в тиху зимову казку, де серед густого засніженого лісу, біля багаття вас чекають Дванадцять місяців і їх захоплююча історія, яка сталася напередодні нового року.

Театр пісочної анімації «Золотий лев»

Театр пісочної анімації "Золотий Лев" - унікальний проект, що відкриває дверцята в світ живого мистецтва для дітей і дорослих.

Це дует двох професійних художників: Світлани Данильченко та Ольги Крижанівської, які працюють в своїй унікальній техніці і стилі, створюють в реальному часі дуже яскраві та видовищні пісочний казки.

Все дійство побудовано на поєднанні декількох жанрів мистецтва. Гра, голос актора, музика, пісочний образи занурюють в казку, яку розповідають руки художників.

Байдужим не залишиться жодне серце

Оркестр «Віртуози Києва»

Номінанти премії «Classical Music Awards 2018» за кращий диск року. Перший незалежний та кращий оркестр України, який складається з вихованців легендарного Богодара Которовича.

Всього за пару років оркестр став самим затребуваним оркестром в країні. Головний диригент оркестру - номінант на премію Греммі Дмитро Яблонський (США-Ізраїль), який диригував Лондонським Королівським та Єрусалимським оркестром.

Записи та тури з українськими та світовими зірками, спільний тур і диск з Борисом Гребєнщиковим.

Мы в соцсетях
  • Иконка Facebook с длинной тенью
bottom of page