top of page
Избранные записи
Новые записи

13.12.-02.02. Новорічна казка «Легенди Піднебесної».

13 грудня, напередодні новорічних свят на Співочому полі стартує Новорічний фестиваль гігантських китайських ліхтарів. Це всіма улюблена виставка світлових інсталяцій, тільки з новими експозиціями, які перенесуть відвідувачів у таємничий світ казок і легенд Піднебесної.

Як розповіли організатори, композиції приїхали з Англії, де тільки пройшла виставка та Китаю. Збирає та монтує світлові фігури спеціально запрошена китайська команда спеціалістів.

«Це вже другий Фестиваль гігантських китайських ліхатрів, який відбудеться у Києві. Вперше фестиваль відвідав столицю на початку цього року, а після відправився до Одеси та Харкова. Захід пройшов з великим успіхом у всіх трьох містах та ми отримали дуже багато відгуків від задоволених відвідувачів. Тому вирішили зробити новорічний сюрприз та привезти фестиваль знову, але в новому форматі з новими світловими інсталяціями та новим шоу», - розповів організатор фестивалю Денис Погорєлко, керівник компанії Grand Event.

Більше 30 нових гігантських фігур «Легенди Піднебесної» створять чарівну атмосферу на Співочому полі: легендарна теракотова армія та велика китайська стіна, підводний світ, персонажі стародавніх китайських казок і легенд, китайський зоопарк, сади райських птахів, фламінго, панди, гігантські квіти, алея закоханих та інші неймовірні інсталяції побачать гості фестивалю.

Також відвідувачів чекає захоплююче шоу китайських артистів; резиденція Санта Клауса з подарунками; розважальні зони для дорослих і дітей; фуд-зона з китайськими ресторанами та чайна церемонія; святковий ярмарок сувенірів, ароматний глінтвейн, тематичні майстер-класи; насичена святкова програма та багато приємних сюрпризів. Слідкуйте за розкладом!

Фестиваль працюватиме щодня з 16.00 до 22.00 та триватиме до 2 лютого.

Вхідні квитки:

  • для дорослих 200 грн.,

  • дитячий 160 грн.,

  • для дітей до 7 років – безкоштовно

  • також є знижки на сімейні квитки

Адреса: вул. Лаврська, 33

Мы в соцсетях
  • Иконка Facebook с длинной тенью
bottom of page