top of page
Избранные записи
Новые записи

13.12. Премія «100 відомих українців» журналу «Ukrainian People».

Проект вже третій рік поспіль об’єднує не тільки успішних українок, але й активних громадян України, які своєю діяльністю роблять нашу країну кращою в тій, чи іншій сфері. Це і відомі волонтери, і меценати, і лікарі, і благодійні та громадські діячки, і представники культури, спорту та інших напрямків!

Цього року, за словами автору проекту Тетяни Петракової, премія «100 відомих українців» присвячена не успішній самореалізації конкретних людей, а їх добрим справам.

«– Сьогодні, враховуючи ті тенденції, що відбуваються у світовому соціумі, головний успіх людини – це здатність творити та транслювати справжні людські цінності! Саме тому наша премія не про успіх! Не про досягнення! Не про фінансову складову! Наша премія «100 відомих українців» 2019 про цінності, які людина пропонує світу!» - ділиться Тетяна Петракова.

Також автор проекту наголошує, що конкретні добрі справи чи надихаюча філософія – це цінності, які можна виражати у різних формах, а гроші, медійність чи популярність не є особливим елементом успіху.

«– Я рада, що людей, які присвячуюсь себе допомозі іншим стає більше!» - говорить Тетяна.

Цього року до проекту долучиться дуже багато відомих волонтерів, меценатів, артистів, співаків та інших українських діячів.

Обличчям премії «100 відомих українців-2019», що пройде 13 грудня в Українському Домі, стала Народна актриса України, відома телеведуча Ольга Сумська!

Мы в соцсетях
  • Иконка Facebook с длинной тенью
bottom of page