top of page
Избранные записи
Новые записи

12.11. Перша міжнародна Конференція жінок-підприємниць «УСПІХ В ТОБІ».

Це унікальна ділова подія року в Україні, яка має на меті згуртувати ділову спільноту та підтримати розвиток жіночого підприємництва, об’єднати зусилля жінок-підприємниць європейських країн до сталого розвитку.

На учасників заходу очікує більш як 12 ТОП Спікерів з числа найуспішніших жінок України та успішних бізнесменів, які є визнаними на міжнародному рівні експертами в галузі досягнення цілей, таймінгу, краси, моди і стилю, а, також, та спеціально запрошена гостя з Німеччини - бізнес-експерт та успішна підприємниця, власниця торгової марки взуття та аксесуарів.

На Конференцію приїдуть представниці торгово-промислових палат та жіночих бізнес асоціацій з Німеччини, Литви, Грузії та Республіки Білорусь, представники партнерських торгово-промислових палат з України.

Місце та час проведення заходу: 12 листопада 2019 р. з 10.00 до 17.00 год., м. Київ, PREMIER PALACE HOTEL - вул. Пушкінська,5-7/29, Гранд Холл «Софієвський».

Організатором заходу є Комітет жінок-підприємниць при Київській торгово-промисловій палаті за підтримки українсько-німецького партнерського проекту KVP Ukraine.

Спікери – лідери українського бізнесу, визнані міжнародні експерти, найуспішніші бізнесмени і бізнес-леді:

Тетяна Абрамова – СЕО і засновниця компанії RITO - виробника трикотажного одягу.

Наталія Нетовкіна (Колодницька) – засновниця бренду Ювелірний Дім ZARINA.

Тетяна Семенченко – власниця ТМ VOVK, творчиня українського бренду жіночого одягу.

Світлана Юлдашева – генеральна директорка компанії UNMOMENTO.

Олена Білолипецька – засновниця та СЕО групи компаній «ЛС ПРОФІ ГРУП».

Корнелія Янель - німецька тренерка, власниця торгових марок TAPODTS Fine Shoes та STUDIO MITTE.

Людмила Богуш-Данд – засновниця бізнес-студії BogushTime і компанії BogushTech (США).

Катерина Малкова – співвласниця TOP COSMETICS GROUP – дистриб’ютора світових брендів професійної косметології та естетичної медицини.

В’ячеслав Дюденко – власник салонів «DYUDENKO art of hair» та «D2», школи професійної майстерності перукарів " DYUDENKO Київ".

Лариса Дюбіна – власниця компанії Art&Journey, Brand Director AgelLOC technology компанії Nu Skin Enterprises.

Від Конференції «УСПІХ В ТОБІ» учасники отримають можливість розширити ділові контакти та можливості власного бізнесу в Україні та закордоном, ознайомляться з реальними кейсами ведення успішного бізнесу, знайдуть надійних ділових партнерів, обміняються досвідом з вітчизняними колегами і досвідченими практиками світу та допоможуть у розвитку конструктивного співробітництва між підприємцями з різних країн.

Які теми будуть обговорюватися? • Як реалізувати бізнес-ідею; • Алгоритм та інструменти успіху; • Необхідність балансу між бізнесом та особистим життям жінки; • Як перейти в епоху панування індивідуальності від епохи копійювання та стандартів; • Можливості для розвитку жіночого бізнесу в Україні; • Тайм-менеджмент на конкретних прикладах; • Іноземні практики та успішні бізнес-кейси.

На гостей чекають – заключний комплімент за келихом шампанського, сюрприз від шеф-повара ресторану Premier Hotel Kyiv, фотосети, цінні подарунки від Партнерів Конференції та Спонсорів.

Деталі, програма та реєстрація на сайті – http://uspihvtobi.com.ua, або на сайті Київської торгово-промислової палати http://kiev-chamber.org.ua/uk/17/1893.html

ПОСПІШАЙТЕ! Кількість учасників Конференції обмежена.

Мы в соцсетях
  • Иконка Facebook с длинной тенью
bottom of page