top of page
Избранные записи
Новые записи

14.09-08.12. Стимпанк цирк шоу «Маятник часу».

Часу на вибір немає, запевняє Національний цирк України! Є тільки мить і тому в одну цю мить треба вкласти всі свої сили та бажання. Запрошуємо Вас зазирнути у минуле разом з відкриттям 59-го циркового сезону. Вже з 14 вересня 2019 року на глядачів чекає стилізована мандрівка з новою ексклюзивною цирковою програмою стимпанк цирк шоу «Маятник часу» Pendulum of time – (Шалені мрійники).

Глядачі разом з унікальними та сенсаційними виконавцями програми зможуть перевести стрілки годинника на кілька століть назад та опинитися у центрі пригодницької мандрівки у давнину.

Шоу вражатиме Вас новими фантазійними рішеннями, адже тільки у Цирку неможливе та недосяжне стає реальним.

Відкриватиме нову програму, артист Костянтин Крутько, який був удостоєний спеціального призу на Першому Міжнародному фестивалі у Білорусі з унікальним номером «Повітряна мачта».

Професійні майстри видовищного балансування на канаті захоплять погляди глядачів з перших секунд. А золотий призер на Міжнародному фестивалі у Кореї, володар почесної нагороди «International Magicians Societys» Євгеній Новосьолов дивуватиме секретами магії та ілюзії.

Акробати на роликах Ольга та Олександр Амподистови демонструватимуть високий рівень виконавської майстерності. Наші глядачі, які люблять екстремальні трюки та круті віражі з насолодою спостерігатимуть за цирковими номерами на велосипедах.

Красу людського тіла можна буде побачити під час виконання оригінального номеру «Колесо Сіра» у виконанні Олексія Главацького, а також висококваліфіковані артисти дивуватимуть Вас гімнастичними та силовими вправами на турніках під керівництвом Володимира Єрьоменка.

Еквілібристка, Вікторія Дзюба, Золотий переможець Київського Міжнародного Молодіжного фестивалю циркового мистецтва «Золотий каштан» продемонструє особливу гнучкість тіла, та вражаючу рухливість суглобів.

Знайомити глядачів з історією гуманної дресури тварин сучасною мовою будуть досвідчені дресирувальники коней, собак та хижих звірів.

Розважатиме глядачів комік-шоу «Пластилін» під керівництвом Олега Литвинського.

Якщо Ви мрієте про відпочинок, мрієте провести час з родиною драйвово та з користю, не знаєте на чому зосередити свою увагу тоді вам точно до Цирку.

Не втрачайте свій шанс поринути у минуле разом з маятником часу, купуйте квитки на циркову виставу вже сьогодні!

Мы в соцсетях
  • Иконка Facebook с длинной тенью
bottom of page