top of page
Избранные записи
Новые записи

17.09. GRAND COSMETIC 10th ANNIVERSARY.

17 вересня компанія Grand Cosmetic (офіційний дистриб’ютор брендів професійної косметики в Україні) запрошує фахівців індустрії краси на особливий святковий захід, присвячений 10-річчю компанії та бренду Gerard's в Україні!

Ми подаруємо Вам справжнє свято краси з натхненням сонячної Італії: аромати цитрусів мальовничих регіонів Калабрії, тонкий післясмак базиліку та оливи з Тоскани, традіції насолоди для тіла Стародавнього Риму, вишуканий догляд та секрети краси від витончених панянок Флоренції... Все це ми подаруємо вам на нашому святковому заході, у найромантичнішій локації Києва, у самому серці Подола - бутік-готелі Воздвиженський. На вас чекають: - презентація нової унікальної програми для обличчя Gerard's ReCreAge Multi-Acid Complex з ефектом процедури ремоделювання та епігенетичною дією. - презентація нової ексклюзивної програми для тіла Gerard’s Body Wod Treatment - ремоделюючої фітнес-процедури з ефектом "тепло-холод" - від провідних фахівців з головного офісу Gerard's в Італії.

- ексклюзивна вечірня програма з зірковими телеведучими, сюрпризи та подарунки, нагородження партнерів та святковий фуршет!

Чекаємо вас 17 вересня, з 9:30 - 21:00*, за адресою: м. Київ, вул. Воздвиженська, 60-А, конференц-зал бутік-готелю "Воздвиженський". *З 17-00 - вечірня програма «Romantic Italian Party». Вартість участі - 2 тис.грн., з них 1 тис. грн. - як депозит на придбання продукції Gerard's, Obagi Medical, Dr. Schrammek та Sundari. Для реєстрації на наш святковий захід телефонуйте нам: 067-447-35-05, 096-122-64-29 068-353-17-88, 067-452-88-09

Мы в соцсетях
  • Иконка Facebook с длинной тенью
bottom of page