top of page
Избранные записи
Новые записи

18.09. Ранкова кава ділової жінки. Хто вона, справжня Леді у 21 сторіччі?

Успішна, цілеспрямована, самодостатня та водноч жіночна і ніжна.

Вона має гарний смак, безперечно володіє правилами етикету і в той же час чітко усвідомлює, коли ними можна знехтувати.

Гарні манери і вміння поводитися у суспільстві, виглядати доречно місцю та приводу, а також починати і підтримувати розмову, дозволяють їй з легкістю заводити нові знайомства, добиватися успіхів у професійній сфері та особистому житті.

18 версеня 2019 року у Києві відбудеться захід для дієвих, активних жінок - традиційний жіночий нетворкінг «Ранкова кава ділової жінки». На якому Ірина Філіппова дружина високопоставленого дипломата, посла України у Франції, Нідерландах, Монако, розкаже все про Етикет і навіть більше.

Протягом 3 років цей захід проходить у місті Києві та у містах нашої країни, де присутні відокремлені підрозділи ГО «Ділові Українські Жінки». Мета таких жіночих нетворкінгів не просто підтримати жінку, а об’єднатися для позитивних змін у їх бізнесі, проектах, громадській та благодійній діяльності.

Захід відбудеться 18 вересня 2019 року з 9:00 до 12:30 у в’єтнамському ресторані «NĂM».

Організатор заходу: ГО "Ділові Українські Жінки"

На гостей очікує спікер - Ірина Філіппова дружина високопоставленого дипломата, посла України у Франції, Нідерландах, Монако.

Ірина Філіппова автор книг: «Париж в подарунковій упаковці. Записки дружини Його Високоповажності », «Етикет - це легко. Поради дружини Його Високоповажності », «На підборах. Французькі сюжети дружини Його Високоповажності".

У ненав'язливій манері Ірина Філіппова нанизує лайфхаки і роздуми, вдачі та помилки, кумедні історії та практичні поради, зачіпаючи теми, які нікого не залишать байдужими - любов, краса, сім'я, діти, кар'єра, залежність, незалежність і самодостатність жінки.

Головне - точно знати, що все можливо і все обов'язково вийде!

Життя очима наших сучасниць, які доводять, що поєднувати кар'єру, любов, родину, незалежність, дітей, успіх, перемоги, захоплення і неземну красу, шарм і харизму потрібно, важливо і не складно для розумниці-Феї!

Ми впевнені, що грація та вишукані манери цієї жінки не залишить байдужою жодну нашу гостю.

В рамках заходу на гостей чекає: - мотивуючий та надихаючий виступ Ірини Філіппової; - самопрезентація кожної учасниці; - розіграш подарунків від партнерів; - смачний та поживний сніданок від ресторану «NĂM» ;

  • келих Prosecco;

  • фотошут;

  • цікавий та корисний нетворкінг;

  • обмін бізнес-контактами;

  • гарний настрій та яскраві враження.

Реєстрація на сніданок за посиланням - https://docs.google.com/forms/d/1JAOq8XjCWPYM15iP-HwOYKrYP5OLkYNwn_zPnXyGi34/viewform?edit_requested=true

ГО Ділові Українські Жінки запрошують активних та дієвих жінок міста взяти участь у традиційному сніданку організації та провести час з користю, самопрезентуватись, поділитись власними думками у даній темі, обмінятись бізнес-контактами й зарядитись позитивом на робочий день!

Мы в соцсетях
  • Иконка Facebook с длинной тенью
bottom of page