top of page
Избранные записи
Новые записи

14-28.06. Квіткова Еллада на Співочому полі

14 червня Печерський ландшафтний парк «Співоче поле» перетвориться на маленьку Грецію. На території парку відчиняється виставка квітів у грецькому стилі «Квіткова Еллада», яка триватиме до 28 липня.

КО "Київзеленбуд" запрошує всіх у дивовижний та квітучий світ, натхненний грецькою міфологією, пейзажами та квітами. Місце, де можна відчути себе на Олімпі серед світу древньогрецьких богів та поринути в сюжети Іліади. Мальовничі, творчі та незабутні квіткарії з інсталяціями, що прикрашені безліччю запашних та барвистих квіток, створених районними підприємствами КО "Київзеленбуд" неодмінно занурять вас у атмосферу сонячної Греції. І все це зроблено з любов’ю до всіх і кожного.

«Готуючись до кожного заходу, який проходить на території Печерського ландшафтного парку «Співоче поле», ми намагаємось враховувати побажання наших гостей. Однією з особливостей «Квіткової Еллади» – більша кількість квіткових композицій, які цього разу висаджені також і на центральній алеї парку. Під час виставки відвідувачі зможуть зробити ідеальні селфі на новому оглядовому майданчику. Але і це ще не все! Для всіх гостей «Квіткової Еллади» ми підготували неймовірний сюрприз, можливість виграти незабутню подорож на двох до Греції! – розповідає Денис Погорєлко, керівник Grand Event, компанії-оператора Печерського ландшафтного парку «Співоче поле».

На киян та гостей столиці чекають:

  • 150 000 яскравих квітів

  • загадки грецької міфології та скульптури богів

  • ярмарок квітів та хендмейду

  • кінотеатр під відкритим небом

  • дитячий парк атракціонів

  • смачний пікнік

  • розіграш путівки на двох до Греції та ще багато сюрпризів

Адреса: вул. Лаврська, 33

Час роботи: 10:00 до 20:00

Вартість вхідних квитків: дорослий – 75грн., дитячий – 25 грн.

Для дітей до 7 років, багатодітних сімей, пенсіонерів, учасників АТО, інвалідів 1 та 2 групи та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – вхід безкоштовний.

Мы в соцсетях
  • Иконка Facebook с длинной тенью
bottom of page