top of page
Избранные записи
Новые записи

21-30.06. Артпроект “Тріумф Чорного Кольору”.

З 21.06.2019 по 30.06.2019 в “Музеї історії Києва” відбудеться спільний артпроект української художниці Тетяни Король та ліванського скульптора Набіля Вехбе “Тріумф Чорного Кольору”.

В європейській традиції чорний колір прийнято вважати кольором смутку. Але, до прикладу, в Японії чорний – це колір досвіду. Частіше за все, чорний асоціюється з неприємним емоційним навантаженням, і в той же час з його допомогою демонструють владу, елегантність та вишуканість.

Метою арт-проекту #Black_Triumph є те, щоб через призму робіт двох митців показати, що чорний колір – це насправді колір величі, аристократизму та благородності. Чорний – колір самовираження. Його загадковість полягає в тому, що будучи, на перший погляд, простим він глибокий та багатогранний. Саме це демонструють роботи Тетяни Король та Набіля Вехбе.

15 картин і 15 скульптур переплітаються між собою, перетворюючись в потужний емоційний сплеск.

А завдяки особливій грі світла, кожному гостю арт-проекту вдасться побачити в роботах художників “свій” чорний. Набіль Вехбе і Тетяна Король створили абсолютний візуальний діалог між художником і світом через свої роботи, оскільки для них мистецтво є дзеркалом душі, яке відображає почуття та ідеї без кордону.

Чи задумувалися ви коли-небудь про те, що особисто для вас означає чорний колір?

Які емоції викликає?

Під час арт-проекту ви обов’язково знайдете відповідь на це питання, адже роботи митців Тетяни і Набіля змусять кожного відчути справжній тріумф чорного.

Захід проходитиме за підтримки Посольства Республіки Ліван в Україні, KUDA agency та Parfenov Sergey floral atelier.

Мы в соцсетях
  • Иконка Facebook с длинной тенью
bottom of page