top of page
Избранные записи
Новые записи

17 грудня у Національній опереті України відбудуться перші прем’єрні покази дитячої музичної вистави

Хто не знає історію про веселого і бешкетного Буратіно, який шукав Золотий ключик?

Улюблені з дитинства герої, популярні мелодії та фрази, що стали крилатими висловами – цей спектакль можна дивитися безкінечно, змінюючи тільки свою «роль»: спочатку – як дитина, потім – як батько чи мама і, згодом – як бабуся або дідусь. Адже казка доводить кожному новому поколінню безсумнівну істину про те, що справжня коштовність – це золоте людське серце, в якому живе дружба, вірність, надія і відвага!

До співпраці з колективом Національної оперети художній керівник театру, н. а. України Богдан Струтинський запросив лауреатів театральної премії «Київська Пектораль» режисера лялькового театру Михайла Урицького та художника Миколу Данька.

За словами Михайла Урицького, постановка «Пригоди Буратіно» на сцені Київського національного театру оперети стала для нього новим, дещо експериментальним досвідом: не зважаючи на багаторічну співпрацю режисера з багатьма театральними закладами в Україні і за кордоном, постановкою вистави в музичному театрі він займався вперше. « А ще це прекрасна нагода попрацювати з уславленим колективом Національної оперети", – зазначив Михайло Урицький.

О 12:30 в приміщенні театру відбудеться зустріч представників ЗМІ з художнім керівником Національної оперети, головою Національної спілки театральних діячів України, н. а. України Богданом Струтинським, режисером лялькового театру, режисером-постановником Київського муніципального академічного театру ляльок, викладачем Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого Михайлом Урицьким, головним художником Київського муніципального академічного театру ляльок Миколою Даньком, диригентом-постановником Сергієм Дідком, балетмейстером-постановником Анжелою Гречановською, хормейстером-постановником Сергієм Нестеруком.

В арт-фойє ІІ-го поверху театру учасники прес-конференції матимуть змогу ознайомитися з художньою виставкою акварелей київського художника Дмитра Ачкасова.

Мы в соцсетях
  • Иконка Facebook с длинной тенью
bottom of page