top of page
Избранные записи
Новые записи

Перший Міжнародний конгрес мерів – новий майданчик для обміну найкращими практиками міського управлі

5 грудня 2016 року в Києві вперше відбудеться Міжнародний конгрес мерів - новий щорічний форум міських голів, лідерів місцевого самоврядування та інших учасників місцевого розвитку.

Конгрес стане платформою для спілкування й обміну досвідом між фахівцями та діячами, залученими до процесу місцевого розвитку задля поширення найкращих практик, впровадження інноваційних рішень та підвищення конкурентоспроможності міст.

Міжнародний конгрес мерів є спільною ініціативою Агенції з питань стратегічних комунікацій та розвитку “Спільні зусилля” та Western NIS Enterprise Fund.

Ключовими темами для обговорення будуть глобальні тренди та інновації у місцевому розвитку, практики Smart City, урбаністика та співпраця міської влади із бізнесом і громадянським суспільством. У програмі Конгресу також виставка можливостей для розвитку міст: доступних грантових та кредитних програм, які фінансують муніципальні ініціативи, проектів технічної допомоги та корисних містам громадських ініціатив.

Конгрес відвідають українські та міжнародні мери, лідери місцевого самоврядування, профільні представники українських органів влади та міжнародні експерти.

«Практично усі проекти, які підтримує і впроваджує Western NIS Enterprise Fund в Україні мають вплив на місцевому рівні – від прозорих державних закупівель до урбаністики, від підтримки експортерів до розвитку соціального підприємництва, від формування покоління лідерів до розбудови спроможності мерів. Конгрес дає унікальну можливість надихнутись іноземним досвідом, але більше того – вчитись від своїх українських колег, які вже впровадили важливі зміни у своїх містах. Громада міста є великим ресурсом та підтримкою для мера, і її залучення є ознакою відповідального лідерства», - зазначила Ірина Озимок, керівник Програми місцевого економічного розвитку Western NIS Enterprise Fund.

«Міжнародний конгрес мерів для Агенції є логічним продовженням діяльності із формуванню екосистеми стимуляції місцевого розвитку. Процес децентралізації дав органам місцевого самоврядування нові можливості та ресурси, але ними треба ефективно скористатися. Першим кроком до підвищення рівня спроможності органів місцевого самоврядування був запуск програми «Школа Мерів». Тепер спільно з партнерами ми формуємо важливий для України майданчик, де міські голови та їхні команди зможуть знайомитись із глобальними тенденціями розвитку міст та досвідом урядування найбільш успішних і комфортних міст як України, так і всього світу. Саме таким майданчиком стане Міжнародний конгрес мерів», - зазначає Руслан Рохов, голова правління Агенції «Спільні Зусилля».

Конгрес пройде в м. Києві, 5 грудня 2016 року, у Fairmont Grand Hotel за адресою: вул. Набережно-Хрещатицька, 1. Реєстрація на захід за посиланням: http://internationalmayorscongress.com/

Партнерами Конгресу стали:

  • Головний партнер - Western NIS Enterprise Fund

  • Партнер - компанія MasterCard, Microsoft, OKKO

  • Медіа партнери – Новое Время, Kyiv Post

  • ТВ партнер – Еспресо TV

  • Онлайн медіа партнер – інформаційний портал Ukraine Today

  • Інформаційний партнер – Американська торговельна палата в Україні

Для додаткової інформації:

Світлана Кісільова, координатор з комунікацій

+38 (093) 085 46 88

Мы в соцсетях
  • Иконка Facebook с длинной тенью
bottom of page