top of page
Избранные записи
Новые записи

16.11. Конференція «Контент-маркетинг В2В - 2016»

Контент-маркетинг стає головним напрямком маркетингу В2В, який сьогодні визнають та використовують на в розвинутих країнах близько 90% маркетологів. Якісний контент має пронизувати комунікації та взаємодії на всьому життєвому циклу клієнта, - відповідно він має бути різноманітний та релевантний.

В Україні в В2В ми все ще на початку шляху. Стан контент-маркетингу є початковим і на якісний контент існує справжній голод в більшості В2В ринків, - перш за все в високотехнологічних та промислових сегментах. Але і в нас вже є перші ластівки – інноватори, успішні кейси та приклади. Це яскраво показала 1-ша конференція в минулому році.

Конференція 2016, що пройде в Києві 16 листопада буде акцентувати на найбільш проблемних зонах маркетингу В2В, де наявність якісного контенту є критичною – це залучення споживача та ідейне лідерство.

В конференції приймуть участь провідні експерти з України, Білорусії, Росії та Голандії, - серед учасників ми бачимо такі бренди як Bosch, Interpipe, Danfoss, ABB, Rittal, Phoenix Contact, MDEM/DAMEN, Група «Макрохім», Трансінвестхолдинг, Карловский машинобудівний завод, інші організації з ринків ІТ, сервісних послуг, інжинірингу, системної інтеграції та промисловості.

Сайт конференції - http://www.b2b-conference.com/

Організатор конференції - клуб B2B Ukraine.

Захід проводиться за підтримки генерального спонсора компанії Terrasoft, офіційного спонсора компанії Interpipe, а також інноваційного партнера - MDEM.

Мы в соцсетях
  • Иконка Facebook с длинной тенью
bottom of page