top of page
Избранные записи
Новые записи

Прем'єра Київського академічного театру ляльок з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

З нагоди святкування головного дитячого свята планети головний театр ляльок Києва готує нову постановку для юних театралів - "Вовк та семеро козенят".



Спектакль має стати міксом класики та сучасності, в якому органічно будуть переплетені мотиви казки братів Грімм, сюжети народних казок та сучасні тренди, стріми, стилі. На основі відомого сюжету (хитрий Вовк хоче вкрасти козенят, поки матінки Кози немає вдома) буде представлена ціла галерея образів сучасності: Півень-артист (зірка ютюбу), Баран-стиліст (фешн король інстаграма), Свинка-піцайоло (успішний стартапер у галузі фастфуду). Окремої уваги заслуговує і образ прогресивної матінки Кози, яка займатиметься з козенятами йогою і фітнесом, замість базару купуватиме своїм діточкам смаколики у супермаркеті та вболіватиме за збереження довкілля.


На думку авторки та режисерки вистави Катерини Лук'яненко, такі знайомі персонажі, максимально наближені до нашого сьогодення, допомагають підкреслити головну ідею постановки: "Зло може опинитися зовсім поряд під маскою звичайності, навіть привабливості. Головне не розгубитися". Мисткиня запевняє: "Готуючи прем'єру, ми зосереджувалися на такій важливій та актуальній проблемі як кіднепінг. Ця весела та музична вистава має не лише розважити глядачів, але й навчити їх бути сміливими, відповідальними".


Вік глядачів прем'єри стартує від 3 років, але постановники переконують, що нова вистава буде цікава всій родині. Діти дізнаються сюжет всесвітньо відомої казки та навчаться бути обережними з незнайомцями. Батьки насолодяться сучасною постановкою, а іноді і впізнають себе у окремих епізодах.

Мы в соцсетях
  • Иконка Facebook с длинной тенью
bottom of page